Online blokfluitdag 22 januari 2023

Deze zesde online blokfluitdag wordt georganiseerd door Tom Beets en Eline Accoe onder de vleugels van Blokfluitdagen vzw. Het enige wat je nodig hebt is een blokfluit en een scherm met internetverbinding. Er zijn vier sessies van elk 90 minuten die je kan beleven via het online platform Zoom. Verder is er in de avond een (vooraf opgenomen) concert.


Ben je er ook bij op deze zesde online blokfluitdagen? Een ticket omvat niet alleen het live evenement, maar ook de mogelijkheid om de sessies te herbekijken op een later moment. Ook als je er niet bij kan zijn is dit dus een buitenkans.

Inschrijven kan vanaf 15 december, en dit aan de bescheiden prijs van € 27,50. Steun je ons graag? Giften zijn welkom, zij helpen de toekomst van onze vzw te verzekeren. Voor kinderen en jongeren (-26j) is het festival gratis.

Vragen, zorgen, opmerkingen? Met een glimlach staan we je bij. Bij vragen en voor technische ondersteuning voor en tijdens het festival kan je terecht bij Eline via info@blokfluitdagen.be of 0032 492 62 63 68).

Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met Aafab

Het programma is als volgt:

10u – 11uZoom infosessie (optioneel)Digitale ondersteuningalle niveau’s
11u – 12u30Bart Spanhove Barokke Dansenalle niveau’s
14u – 15u30Tom Beets en Joris Van Goethem Sammartini’s triosonate in Fa (F)alle niveau’s
16u – 17u30
Stephanie Brandt
Akkoorden en drieklanken op een frisse manieralle niveau’s
17u30 – 18uPieter Campo kort concert (vooraf opgenomen)

Hoe gaat Zoom in zijn werk?

De sessies zullen gebeuren op het online platform Zoom. Is Zoom nog onbekend voor jou of ben je nog niet vertrouwd met het volgen van digitale lessen? Dan ben je van harte uitgenodigd op de inleidende Zoom-sessies. We stelden eveneens een document en een video op dit je probleemloos doorheen het online Zoom-avontuur leidt. Document: Handleiding Zoom

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen

Eline Accoe is helpdesk voor alle vragen, zowel muzikaal, praktisch als digitaal. Contacteer Eline via info@blokfluitdagen.be of telefonische op het nummer +32 492 62 63 68.